Mathijssen: Antwerpse mentaliteit kan troef zijn voor Genk en Union

Mathijssen: "Antwerpse mentaliteit kan troef zijn voor Genk en Union"

11-05-2023 07:20 Laatste update: 08:59
21

KRC Genk stond sinds oktober vorig jaar aan de leiding in de Jupiler Pro League, maar is inmiddels voorbijgesneld door Royal Antwerp FC in de Play-Offs 1. Jacky Mathijssen denkt te weten wat de doorslag kan geven in de titelstrijd. De bondscoach van de Belgische beloften vertelde over de strijd om de titel.

"In Genk moet men dit zeker niet dramatiseren", vertelde Mathijssen in de Sportcast van Het Belang van Limburg over het verlies van de koppositie die de club maandenlang bekleedde.

"In de play-offs weet je dat een foutloos parcours heel zeldzaam is. Alle ploegen zullen nog punten verliezen en Club Brugge gaat zeker een rol spelen", zei de bondscoach van de Belgische beloften over de hobbelige weg naar de titel voor de clubs.

"De Antwerpse mentaliteit kan een extra troef zijn voor KRC Genk en Union", aldus de huisanalist van Het Belang van Limburg.

Antwerp staat op het moment bovenaan in de Play-Offs 1 met 42 punten. Genk en Union SG volgen met slechts 1 punt achterstand. Club Brugge ligt ver achter op de teams met 30 punten.