Opnieuw geen rol in bekerfinale, 'maar Hazard denkt niet aan vertrek uit Madrid'

Opnieuw geen rol in bekerfinale, 'maar Hazard denkt niet aan vertrek uit Madrid'

07-05-2023 12:53
8

Real Madrid is een Copa del Rey rijker en datzelfde geldt voor Eden Hazard. Jammer genoeg droeg de gewezen Rode Duivel alweer geen steentje bij in dat succes. Toch liet hij er na afloop van de finale geen twijfel over bestaan: als het van hem afhangt, doet Hazard zijn verbintenis bij Real gewoon uit.

Hazard ligt in Madrid nog tot medio 2024 onder contract, één jaartje met andere woorden. Aan speelminuten komt de gevallen vedette nauwelijks nog, maar dat lijkt hem niet zo erg te deren. "Eerlijk gezegd ben ik van plan volgend seizoen bij Real Madrid te blijven. Ik hoop te blijven zodat ik het laatste jaar van mijn contract kan vieren", tekende Marca op.

Het financiële plaatje van dat contract zal ongetwijfeld meespelen in de keuze van Hazard, maar voor het Real-bestuur is dat wel een streep door de rekening. De Koninklijke zou immers best wat bijkomende centen kunnen gebruiken om de ploeg te versterken tijdens de zomermercato. Het heeft er evenwel alle schijn van dat het (hoge) loon van Hazard pas vanaf juli 2024 uit de uitgaven geschrapt zal worden.