Vanaken: Antwerp van de titel houden, interesseert mij niet

Vanaken: "Antwerp van de titel houden, interesseert mij niet"

06-05-2023 21:35
39

Alweer een nederlaag voor Club Brugge, dat in eigen huis onderuit ging tegen Union SG. Geen goed resultaat, beseft ook Hans Vanaken. Al was volgens de kapitein van Club Brugge die nederlaag toch niet helemaal terecht.

"Een lelijke overwinning", reageerde Vanaken meteen na de wedstrijd bij Het Nieuwsblad. "We verliezen nu twee keer in Play-Off 1 terwijl dat eigenlijk twee keer niet had gemoeten", geeft de middenvelder aan.

Er was nog even hoop op een derde plek, maar dat is nu helemaal weg bij Vanaken en co. “Hoe we die laatste vier wedstrijden gaan aanvatten? Iedereen moet motivatie vinden voor zichzelf. Voor wat er volgend seizoen, of deze zomer, kan gebeuren. Om zich te tonen. En om voor de club nog vier keer alles te geven om het seizoen in schoonheid af te sluiten, want dat verdienen onze supporters", klinkt het.

Club Brugge moet in die wedstrijden nog twee keer tegen Royal Antwerp FC, dat het zo nog van de titel kan houden. Al is dat voor Vanaken geen extra motivatie. "Dat interesseert me geen zier", gaat Vanaken verder. "Ik wil zélf kampioen worden en alles winnen. En als dat niet lukt, interesseert die landstitel mij gewoon niet. Dat moeten die andere ploegen nu maar zelf gaan uitvechten", besluit hij.