Toch nog mooie transfer voor Meunier? 'Barcelona blijft Dortmund-pion volgen'

Toch nog mooie transfer voor Meunier? 'Barcelona blijft Dortmund-pion volgen'

29-04-2023 22:16
4

Thomas Meunier kent een bijzonder moeilijk seizoen en komt amper nog aan de bak bij Borussia Dortmund. Hij is inmiddels een bankzitter geworden bij de Duitse club, maar mag nog steeds dromen van een knappe transfer.

De nu 31-jarge Meunier werd de voorbije jaren meermaals gelinkt aan FC Barcelona en kan nog steeds naar die club verhuizen. Volgens Mundo Deportivo is de interesse er niet op geminderd en denkt de Spaanse club er nog steeds aan om Meunier in huis te halen.

Bij Barcelona moet trainer Xavi op de rechtsachter voorlopig een beroep doen op Jules Koundé en Ronald Araujo, die toch beter tot hun recht komen in het centrum van de verdediging. De club zoekt dus naar een nieuwe flankverdediger en denkt daarvoor aan Meunier, maar ook de dure Juan Foyth van Villarreal.

Daarnaast worden ook Diogo Dalot (Man Utd), Joao Cancelo (Man City), Malo Gusto (Chelsea) en Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen) genoemd als potentiële aanwinsten voor Barcelona. Zij dreigen echter te duur uit te gaan vallen, waardoor Meunier één van de meest waarschijnlijke opties is voor de Catalanen.