Westerlo krijgt slecht nieuws, De Cuyper keert toch terug naar Club Brugge

Westerlo krijgt slecht nieuws, De Cuyper keert toch terug naar Club Brugge

27-04-2023 17:00
16

Club Brugge heeft met Michal Skoras al één aanwinst voor volgend seizoen binnen, terwijl ook Victor Barbera binnenkort zal worden overgenomen. Daarnaast keert ook Maxim de Cuyper terug na een succesvolle uitleenbeurt aan KVC Westerlo.

De Cuyper is dit seizoen één van de revelaties bij Westerlo en speelde zich bij de Kemphanen serieus in de kijker. Westerlo hoopte De Cuyper nog minstens één seizoen te kunnen huren, maar zover komt het niet. De linksachter keert na het seizoen gewoon terug naar Club Brugge.

"We hebben met Club gesproken", zegt vice-voorzitter Hasan Cetinkaya aan Gazet van Antwerpen. "Maxim keert deze zomer terug naar Brugge. Ik hoop dat hij daar zijn kans zal krijgen, want ik ben ervan overtuigd dat hij op termijn één van de sleutelspelers van de nationale ploeg kan worden. Dan moet hij wel blijven spelen en zichzelf ontwikkelen", klinkt het.

De nu 22-jarige De Cuyper zal bij Club Brugge de concurrentie moeten aangaan met Bjorn Meijer, die één van de grote lichtpunten was bij Blauw-Zwart. De Nederlander wordt echter ook al gelinkt aan een vertrek.