Riemer blikt vooruit: Volgend seizoen zien jullie een ander Anderlecht

Riemer blikt vooruit: "Volgend seizoen zien jullie een ander Anderlecht"

24-04-2023 07:20 Laatste update: 09:25
39

RSC Anderlecht ging zondag in eigen huis pijnlijk onderuit tegen KV Mechelen (2-3). Daardoor eindigde paars-wit op de 11e plek in de Jupiler Pro League. Zo een lage klassering is zeldzaam voor de club. Trainer Brian Riemer maakte beloftes voor komend seizoen.

  

"Ik beloof jullie één ding: volgend seizoen zullen jullie een ander Anderlecht te zien krijgen", noteerde Het Nieuwsblad uit de mond van de Anderlecht-trainer.

"We gaan alles en iedereen evalueren en de opkuis start morgen", zei de coach verder over de plannen na de teleurstellende prestatie van Anderlecht.

"Over waar we dan zullen eindigen in de stand, kan ik niets beloven. Al zullen we alleen jongens halen die hun leven willen geven voor Anderlecht", aldus Riemer die er op gebrand is om volgend seizoen te presteren.

Voor Anderlecht zit het seizoen er na vorige week op. Donderdag ging de ploeg onderuit tegen AZ in de Conference League en doordat Anderlecht 11e werd in de Jupiler Pro League, speelt de club geen wedstrijden in de Play-Offs 2.