Standard-trainer Deila: Wat een ongelooflijke sfeer, had de hele avond kippenvel

Standard-trainer Deila: "Wat een ongelooflijke sfeer, had de hele avond kippenvel"

15-04-2023 08:55 Laatste update: 09:11
49

Vrijdagavond eindigde de match tussen Standard en RSC Charleroi in 3-1. Dat betekent dat de club weer een stapje dichterbij een plek in Play-Offs 1 is. Trainer Ronny Deila ging in op de sfeervolle voetbalavond.

"Wat een ongelooflijke sfeer, ik had de hele avond kippenvel", vertelde Deila aan Sporza.

"We speelden niet onze beste match, we leken wat vermoeid en lieten de bal te traag rond gaan", zei de trainer die ondanks de winst wel het een en ander had aan te merken op de ploeg.

"Maar we hebben er wel voor geknokt, daarom zijn we ook zo blij met de drie punten, geen sinecure in zulke wedstrijden", vertelde Deila trots over de felbevochten overwinning van Standard.

"Alles is nog mogelijk voor de play-offs, maar dat hebben we niet in eigen handen", aldus de coach die weet dat het nu aan concurrenten Club Brugge en KAA Gent is om punten te laten liggen.

Standard, Club Brugge en KAA Gent hebben ieder evenveel punten in de Jupiler Pro League, namelijk 55. KAA Gent en Club Brugge hebben echter nog een wedstrijd voor de boeg deze speelronde. Op dit moment staat KAA Gent op de 4e plek en plaatst de club zich virtueel voor de Play-Offs 1 vanwege een beter doelsaldo.