Manchester United met een kater, Van den Brom gaat pijnlijk onderuit

Manchester United met een kater, Van den Brom gaat pijnlijk onderuit

13-04-2023 23:15

Manchester United heeft een pijnlijke avond beleefd tegen Sevilla, dat een achterstand nog wist om te zetten in een gelijkspel. Het gaf een 2-0 voorsprong nog uit handen, terwijl ook John van den Brom (ex-KRC Genk en RSC Anderlecht) een moeilijke avond kende met zijn Lech Poznan.

Manchester United sneed zichzelf lelijk in de vingers tegen Sevilla. Marcel Sabitzer leek op Old Trafford de grote man te worden met twee goals, in de 14e en 21ste minuut. De Engelse topclub drukte echter niet door en kreeg in de slotfase het deksel op de neus. Jesus Navas en Youssef En-Nesyri maakten de 2-1 en 2-2 en bezorgden United een kater van jewelste. Daarnaast vielen ook Lisandro Martínez en Raphaël Varane geblesseerd uit, waardoor het een pijnlijke avond werd.

John van den Brom beleefde in de Conference League een avond om snel te vergeten. Met Lech Poznan ging hij in eigen huis kansloos onderuit tegen Fiorentina. De Italianen scooren via Arthur Cabral, Nicolás Gonzalez, Giacomo Bonaventura en Jonathan Ikoné. Kristoffer Velde maakte namens de ploeg van Van den Brom de eretreffer.

Alle uitslagen Europa League
Feyenoord - AS Roma: 1-0
Bayer Leverkusen - Union Sint-Gillis: 1-1
Juventus - Sporting Portugal: 1-0
Manchester United - Sevilla: 2-2

Alle uitslagen Conference League
RSC Anderlecht - AZ: 2-0
KAA Gent - West Ham United: 1-1
FC Basel - OGC Nice: 2-2
Lech Poznan - Fiorentina: 1-4