Schreuder op weg terug naar Club Brugge? Hij heeft het daar geweldig gedaan

Schreuder op weg terug naar Club Brugge? "Hij heeft het daar geweldig gedaan"

08-03-2023 10:50
2

Het is niet meer dan logisch dat Club Brugge is uitgekomen bij Alfred Schreuder. Dat stelt de Nederlandse analist Youri Mulder. De ex-trainer van Club Brugge moet Scott Parker op korte termijn opvolgen.

Mulder had eerder deze week nog contact met Schreuder, maar hoorde niets over een mogelijke overstap naar Club Brugge. Na de Champions League-uitschakeling van de Belgische kampioen is de kans echter groot dat de trainer uit Barneveld het roer overneemt van de dramatisch presterende Parker.

"Het is best wel logisch", reageert Mulder bij Ziggo Sport. Vorig seizoen leidde Schreuder Club Brugge naar het kampioenschap. Vervolgens ging hij naar Ajax. "In België heeft hij het fantastisch gedaan. Bij Club Brugge denken ze nu misschien ook wel: we hadden meer moeite moeten doen om Schreuder te behouden. Ze hebben te makkelijk gedacht."

"Schreuder heeft het gewoon geweldig gedaan daar", besluit Mulder. De verwachting is dat Club Brugge het ontslag van Parker en de aanstelling van Schreuder snel bekend zal maken.