Parker optimistisch in aanloop naar Benfica: ''Beslist werd door twee foutjes''

Parker optimistisch in aanloop naar Benfica: ''Beslist werd door twee foutjes''

07-03-2023 09:10 Laatste update: 09:18
2

Dinsdagavond treedt Club Brugge aan tegen Benfica. In het tweede duel van de achtste finales van de Champions League moet een 2-0 achterstand weggewerkt worden. Club Brugge-trainer Scott Parker gaat vol optimisme het duel in.

''Het was een duel dat afhing van details en beslist werd door twee foutjes van onze kant'', vertelde Parker tijdens een persconferentie over het eerste duel met de Portugezen aan Het Belang van Limburg.

''Nogmaals: ik was geschokt over bepaalde dingen die ik daar zag. Maar dit is een andere competitie. We zullen ervan genieten en proberen om er een echte wedstrijd van te maken'', zei Parker over het spel tegen KV Oostende van afgelopen vrijdag (3-0 verlies) en de aankomende Champions League-match van dinsdagavond.

De positie van Parker is hoogst onzeker en de match tegen KV Oostende maakt het er niet zekerder op. Club Brugge staat momenteel op de 4e plaats, maar voelt de hete adem van KAA Gent in de nek. De bekerwinnaar van vorig jaar staat namelijk met slechts 1 punt achter Club Brugge en dat geldt ook voor Standard. Als Club Brugge zich wil plaatsen voor Play-Offs 1 dan dient Blauw-Zwart 4e plek zien te behouden.