Nielsen laat zich uit over situatie Parker bij Club Brugge: “Het doet me niets”

Nielsen laat zich uit over situatie Parker bij Club Brugge: “Het doet me niets”

06-03-2023 15:50
14

Scott Parker staat onder zware druk bij Club Brugge door de mindere resultaten. Dinsdagavond wacht Benfica in de Champions League. Casper Nielsen sprak voor de camera’s van VTM over de situatie.

Club Brugge ging in de competitie met 3-0 onderuit tegen KV Oostende. “We moeten resetten, dit is een ander tornooi. Het is belangrijk dat we nu vooruitkijken naar Benfica. Ik denk dat het belangrijk is dat we nog in onszelf geloven. Daarom zijn we zo ver geraakt, het was geen geluk. We hebben kwaliteit en dat moeten we morgen laten zien.”

Parker wordt al in verband gebracht met een ontslag, maar daar is Nielsen niet mee bezig. “Ik lees niet veel in de media dus het doet me niets. We willen dit omdraaien en elke wedstrijd winnen. Het is niet goed genoeg, maar we werken er elke dag aan. We moeten kalm blijven en dan kunnen we een goede match spelen tegen Benfica.”

Nielsen blijft dan ook in Parker geloven. “Nee het is niet moeilijk om in onze coach te geloven met deze resultaten. Je moet gewoon resetten en vooruitkijken. Het hoort gewoon bij het voetbal. Soms gaat het goed en soms gaat het slecht. Nu moeten alle neuzen dezelfde richting inkijken.”