Westerveld (ex-Liverpool) ziet als Arsenal favoriet: 'Zou mijn huis erop inzetten'

Westerveld (ex-Liverpool) ziet als Arsenal favoriet: 'Zou mijn huis erop inzetten'

05-03-2023 09:30 Laatste update: 09:53
2

Sander Westerveld durft zijn huis in te zetten op een kampioenschap van Arsenal. De oud-doelman van onder meer Liverpool en Everton ziet dat The Gunners beschikken over kampioensgeluk, na de bizarre overwinning op Bournemouth.

Door een goal in de dying seconds van Reiss Nelson ging Arsenal nog met drie punten aan de haal tegen Bournemouth. Het werd 3-2 in het Emirates Stadium. "Dit zijn echt dé momenten, als je de hele wedstrijd tegen een achterstand vecht", begint een enthousiaste Westerveld in de studio van Viaplay.

"Dit is echt bijna het mooiste van het voetbal. We zeiden het al na de wedstrijd tegen Aston Villa (Arsenal boekte een 2-4 overwinning dankzij twee goals in blessuretijd, red.), dat Arsenal het geluk van een kampioen heeft. Maar nu zet ik mijn huis erop in dat Arsenal kampioen wordt. Als je zo'n wedstrijd nog wint, met 112 schoten op doel...", is Westerveld duidelijk.

Arsenal staat nu vijf punten los in de Premier League. Manchester City is momenteel de nummer twee, terwijl nummer drie Manchester United nu veertien punten minder heeft. De ploeg van Erik ten Hag heeft wel nog twee wedstrijden tegoed.