'Standard heeft nog opvallend plan met ervaren verdediger Laifis'

'Standard heeft nog opvallend plan met ervaren verdediger Laifis'

02-03-2023 23:45
4

Standard liet afgelopen winter Selim Amallah en Nicolas Raskin voor een beperkte som vertrekken en zal komende zomer ook enkele pionnen Luik zien verlaten. Kostas Laifis lijkt te gaan blijven, maar veel geld zal hij de Rouches in de toekomst niet gaan opleveren.

De 29-jarige verdediger werd al jaren gelinkt aan een vertrek, maar bleef steevast bij de Rouches. Hij heeft nog een contract tot medio 2024 bij Standard en zou deze zomer dus kunnen vertrekken als hij de club nog wat geld moet opleveren. Standard heeft echter een ander plan met de Cyprioot.

Zo geeft Sportief Directer Fergal Harkin in Sudpresse aan dat Laifis ook volgend seizoen in principe nog op Sclessin te bewonderen zal zijn. De centrale verdediger krijgt echter geen nieuw contract, maar mag daardoor in de zomer van 2024 wel gratis vertrekken bij Standard.

Laifis kan komend seizoen daardoor nog voor wat extra standvastigheid zorgen achterin en enkele jongeren ook helpen met hun doorbraak. Daarna zit zijn verhaal bij de Rouches er hoogstwaarschijnlijk op.