Youth League-avontuur klaar voor U19 KRC Genk: Atlético haalt uit in eerste helft

01-03-2023 21:00
6

Het Youth League-avontuur van de KRC Genk-talenten zit erop. Atlético Madrid was een maatje te groot en won uiteindelijk met 4-1.

Voor rust stond het al 4-0 en was de wedstrijd al gespeeld. Nino, Raihani, Santamaria en Bonar zorgden voor de Spaanse doelpunten. In de tweede helft deed KRC Genk nog iets terug na een owngoal van Diaz.

Zo zit het avontuur van de U19 van KRC Genk erop. In de vorige ronde werd Juventus nog na strafschoppen uitgeschakeld, maar Atlético leek een brug te ver. De Spanjaarden zaten overigens in de groep van Club Brugge.