Standard-coach Deila laat zich uit over een mogelijk vertrek bij de Rouches

Standard-coach Deila laat zich uit over een mogelijk vertrek bij de Rouches

24-02-2023 20:49
12

Ondanks de financiële problemen is Standard toch bezig aan een goed seizoen en mag het nog steeds hopen op een plekje in de Champions' Play-Offs. Ronny Deila levert goed werk bij de Rouches en kreeg ook al flink wat lof. En als het van hem afhangt, blijft hij ook nog lange tijd bij de Rouches.

De nu 47-jarige Deila zal ongetwijfeld al indruk hebben gemaakt op andere ploegen, waardoor Standard mogelijk moet vrezen voor een snel vertrek. De Noorse trainer stelt de Rouches echter gerust. "Ik ben heel gelukkig in Luik en trots dat ik trainer van deze club mag zijn. Dat is het belangrijkste", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

Al wil Deila ook niet uitsluiten dat hij in de nabije toekomst toch andere oorden opzoekt. "Tegelijkertijd heb ik ook mijn ambities. Ik moet erop toezien dat ik nog stappen kan zetten. Je weet dus nooit. Als de mogelijkheid zich zou voordoen, moet je knopen gaan doorhakken. Ik zit al lang genoeg in het wereldje om te weten dat de dingen snel kunnen omslaan", geeft de trainer aan.

Standard staat momenteel op een zesde plek in de stand, op twee punten van de nummer vier Club Brugge.