Verheye over toekomst Parker bij Club Brugge: “Neen, niet tot einde seizoen”

Verheye over toekomst Parker bij Club Brugge: “Neen, niet tot einde seizoen”

21-02-2023 12:43
15

Het loopt niet goed bij Club Brugge. Sinds Scott Parker overnam bij Club Brugge is er nog geen duidelijk verbetering te zien in het spel van Club Brugge. Na de derby tegen Cercle Brugge blijft ook Rik Verheye teleurgesteld achter.

"No sweat, no glory moet een evidentie zijn voor de ploeg, maar zelfs dat is er niet meer”, klinkt het bij de Club-fan. “Je voelt de drang om te winnen gewoonweg niet." Het is hoe dan ook duidelijk dat Verheye een antwoord had verwacht tijdens de derby. Uiteindelijk zag hij een matig Club Brugge die geen antwoord had op de druk van Cercle. 

"Als kampioen van België en in een match die erg belangrijk is voor de supporters, verdiende Cercle eigenlijk te winnen, want het was beter”, geeft Verheye aan op Sporza. "Voor het eerst in lange tijd schaamde ik me als Club-supporter, omdat de overgave ontbrak. Dat is geen leuk gevoel."

Op de vraag of Parker tot het eind van dit seizoen bij Club Brugge aan het roer staat, antwoordde Verheye eerder negatief. “Op basis van de resultaten en wat ik al gezien heb, zeg ik eerder neen." Hij begrijpt dat het even duurt om een systeem te installeren maar hij krijgt het gevoel dat Parker het allemaal niet zo goed weet. "Het is niet duidelijk wat zijn visie is en Parker zorgt ook voor onrust met al zijn wissels. Er zit niets van constante in de ploeg. Ook tussen sommige spelers voel je wrevel, omdat het gewoon vierkant draait", besluit Verheye.