Bruno gelooft in een comeback: Je weet dat Anderlecht terugkomt

Bruno gelooft in een comeback: "Je weet dat Anderlecht terugkomt"

19-02-2023 16:30

RSC Anderlecht heeft het al enkele jaren bijzonder moeilijk en blijft maar sukkelen. Een titel lijkt bijzonder veraf voor de Brusselaars, maar Massimo Bruno gelooft dat een wederopstanding er wel zal aankomen.

Bruno erkent dat Anderlecht niet langer resultaten boekt zoals een topclub, maar gelooft wel dat paars-wit er in de nabije toekomst weer zal staan. "Elke club kent hoogten en laagten. Je weet dat Anderlecht wel weer terugkomt", geeft hij aan op de clubkanalen van KV Kortrijk.

Toch wil Bruno de Brusselaars zondag geen handje helpen. Hij ziet met KV Kortrijk kansen tegen zijn ex-club. "Wij hebben een kans. Ze hebben al vier competitiematchen op rij niet verloren, maar hier thuis kunnen we iedereen aan. We wonnen al van Antwerp en Genk en de zege op Standard gaf een boost. Bovendien speelden ze donderdagavond nog in Bulgarije. Maar dat ritme zijn ze gewoon. Toch geloof ik er in", besluit hij.

Bruno kwam in twee passages 148 keer uit voor RSC Anderlecht. Daarin was de 29-jarige flankaanvaller goed voor 32 doelpunten en 26 assists.