'Van Bommel en Antwerp krijgen goed nieuws uit de ziekenboeg'

'Van Bommel en Antwerp krijgen goed nieuws uit de ziekenboeg'

16-02-2023 22:03
13

Royal Antwerp FC staat voor enkele belangrijke weken en hoopt toch nog een prijs te kunnen pakken. Voor die strijd om de titel en de Croky Cup heeft coach Mark van Bommel alvast goed nieuws gekregen.

Voor Van Bommel was het de laatste weken bij Antwerp stevig puzzelen door de vele geblesseerden. Hij moest daardoor onder andere een beroep doen op jonkies zoals Zeno Van den Bosch, Laurit Krasniqi en Kobe Corbanie. Nu komt er echter goed nieuws uit de ziekenboeg.

Bij Gazet van Antwerpen weet men namelijk dat Sam Vines, Pieter Gerkens, Faris Haroun en Davino Verhulst opnieuw aan het meetrainen zijn met de groep. Zij kunnen binnenkort dus mogelijk hun wederoptreden maken in de ploeg.

Vooral de terugkeer van Vines is goed nieuws voor Antwerp. De Amerikaan was achterin een titularis tot zijn blessure in november. The Great Old ging afgelopen winter wel op zoek naar een vervanger en dacht daarvoor aan Daley Blind. De Nederlander koos echter voor Bayern München, waardoor Gaston Avila en Jelle Bataille stoplap moesten spelen op de linksachter.