Club Brugge-verdediger Meijer wil reizen: ''Weten op wat voor wereld ik leefde''

Club Brugge-verdediger Meijer wil reizen: ''Weten op wat voor wereld ik leefde''

14-02-2023 21:40
1

Bjorn Meijer is pas 19 jaar oud, maar kijkt al verder dan zijn voetballoopbaan. De Groninger, die afgelopen zomer overkwam van FC Groningen voor ongeveer 6 miljoen euro, heeft ambities als wereldreiziger. En dan bedoelt Meijer niet Champions League-reisjes.

''Het klinkt misschien nog heel ver weg, maar voordat ik kom te overlijden wil ik weten op wat voor wereld ik heb geleefd. Ik moet de wereld hebben gezien en op elk continent zijn geweest'', vertelde de Meijer aan Het Belang van Limburg.

''Een ontwikkelingsland in Afrika staat hoog op mijn verlanglijstje. Voor mijn gevoel is het leven daar volledig tegenovergesteld aan dat in Nederland en België. Als je daar bent geweest, besef je volgens mij pas echt hoe goed wij het in Nederland hebben'', aldus Meijer.

Meijer speelde dit seizoen al 393 minuten Champions League voor Club Brugge. Daarnaast kwam de verdediger 22 maal uit in de Jupiler Pro League dit seizoen. Meijer staat nu de belangrijke Champions League-match tegen Benfica te wachten, die woensdagavond zal worden gespeeld.