Parker zal niet roepen dat Club Brugge de kloof met Genk dicht: “Onrealistisch

Parker zal niet roepen dat Club Brugge de kloof met Genk dicht: “Onrealistisch"

10-02-2023 08:27
6

Momenteel staat Club Brugge op een vierde plaats in de Jupiler Pro League. Die plaats geeft recht op een Play-Off 1-ticket. Op het einde van de reguliere competitie denkt Scott Parker minstens daar ook te staan. Over de titel wil de Engelsman het nog lang niet hebben. 

De voorbije speeldagen voelde Club Brugge de hete adem van KAA Gent en Standard in de nek, maar na 24 speeldagen staat Blauw-Zwart weer op een Play-Off 1-plaats. Gaat Parker er vanuit dat Club Brugge straks Play-Off 1 mist? "Nee. Ik wil een team dat weer mee kan strijden. We hopen in de play-offs te raken en vandaar zullen we wel zien", stelt Parker in Het Laatste Nieuws.

De kloof met leider KRC Genk bedraagt voor Club Brugge momenteel 21 punten. Dat die kloof redelijk groot is, moet ook Parker beamen. "En je verandert niet alles in een vingerknip", stelt de Engelsman. Gelooft Parker nog in de titel? "Ik kon jou hier het antwoord geven dat iedereen wil horen: 'Ja, we gaan er vol voor en zullen die kloof wel dichten'. We zullen het proberen. Maar dat kan niet onze enige focus zijn. Dat is onrealistisch."

Club Brugge neemt het vrijdag op tegen Union. Tegen de nummer twee van de Jupiler Pro League mist Club Brugge onder meer Andreas Skov Olsen en Ferran Jutgla. De match begint om 20u45 in het Jan Breydelstadion.