Degryse maakt zich zorgen om Club Brugge: Dat vind ik verontrustend

Degryse maakt zich zorgen om Club Brugge: "Dat vind ik verontrustend"

06-02-2023 11:00
25

Club Brugge kon Antwerp zondagmiddag op 0-0 houden. Marc Degryse was niet bepaald onder de indruk en is in Het Laatste Nieuws scherp voor coach Scott Parker. 

"Parker blijft maar zoeken. Hij voerde weer vijf wissels door die ik niet allemaal snap", zo vertelt Degryse. "Noa Lang deed het niet slecht als valse negen, maar als hij terugzakt en de bal vraagt, heb je niemand meer voor doel, en Jutglà is out. Ik zou dan toch door de zure appel heen bijten en Yaremchuk zetten."

De clean sheet was voor Degryse een magere troost. "Oké, het was hun eerste clean sheet sinds half oktober, maar offensief stelden ze niks voor. Probéér dan toch iets, zonder dat je risico's neemt, of gun de frisse jongens wat meer dan drie of tien minuten speeltijd. Als je zo lang wacht, dan lijkt het alsof je als trainer tevreden bent. Na zo'n offensieve prestatie vind ik dat verontrustend. Daar stel ik me echt wel vragen bij."

Het schema van Club Brugge wordt er overigens niet makkelijker op. Komende vrijdag speelt het thuis tegen nummer twee Union.