Van Bommel hunkert naar eerste prijs als trainer: “Nu heb je kop boven je artikel

Van Bommel hunkert naar eerste prijs als trainer: “Nu heb je kop boven je artikel"

01-02-2023 11:26
2

De nummer twee en drie ontmoeten elkaar in een smakelijk duel van de Croky Cup. De halve finale van de beker van België belooft vuurwerk. Union Saint-Gilloise neemt het woensdag in de heenwedstrijd op tegen Antwerp. Mark van Bommel is hongerig naar een prijs. 

Voor de winnaar van de eerste halve finale ziet het er best goed uit. Zonder teniet te doen aan de capaciteiten van Zulte Waregem en KV Mechelen… Van Bommel ziet het alvast helemaal zitten. “Iedereen wil prijzen winnen”, klinkt het bij de keuzeheer van Antwerp. Dat iedereen een prijs wil winnen staat buiten kijf, maar voor Van Bommel zou de beker van België wel een erg speciale prijs zijn. Het zou de eerste trofee zijn die de Nederlander als T1 in de lucht mag steken. 

Het Laatste Nieuws geeft een inkijk hoe het er op de persconferentie aan toe ging. Als één ding duidelijk mag worden dan is het wel dat Van Bommel hunkert naar een prijs. De krant vroeg of Van Bommel het belang van die halve finale tegen Union even kon kaderen. “Wil je dat ik dat doe”, klonk het bij de Nederlander. “Hoe zie jij het”, vroeg Van Bommel aan de journalist. “Iedereen wil prijzen winnen. Je speelt niet voor het geld, maar voor de prijzen. Zo, nu heb je ineens de kop boven je artikel.”