Riemer over transfers bij Anderlecht: “Versterken op meer dan één positie”

Riemer over transfers bij Anderlecht: “Versterken op meer dan één positie”

20-01-2023 18:43
13

RSC anderlecht moet proberen het tij te keren. Alle positiviteit is momenteel welkom in het Lotto Park. Een transfer kan voor een nieuwe wind zorgen. Coach Brian Riemer is op zoek. 

Tijdens de persconferentie op vrijdag gaat Riemer even in op de plannen tijdens de resterende transfermarkt. De wintermercato loopt nog enkele weken en Anderlecht moet door het mogelijke vertrek van Fabio Silva op zoek naar een nieuwe spits. Dat geeft ook Riemer aan. "Ik kan alleen maar bevestigen dat we een spits willen."

De coach gaat liever niet in op geruchten. De naam van Thomas Henry wordt genoemd in verband met een mogelijke overstap naar Anderlecht maar de coach van paars-wit geeft hier verder geen commentaar bij.

Niet enkel de spitspositie kan een nieuwe kracht gebruiken er wordt volgens Riemer ook naar andere posities op het veld gekeken. Hoeveel nieuwe spelers er in januari worden aangetrokken geeft de coach niet mee. "Ik ga geen cijfer geven, anders confronteer je me met dat cijfer aan het einde van de mercato. Maar ik kan je vertellen dat we ons op meer dan één positie willen versterken. We werken allemaal hard aan de juiste oplossingen."