Arteta bestoeft Trossard al: Veelzijdige speler, veel techniek, slim en ervaren

Arteta bestoeft Trossard al: "Veelzijdige speler, veel techniek, slim en ervaren"

20-01-2023 17:46
3

Leandro Trossard gaat verder als Gunner. Vrijdagmiddag rondde Arsenal FC de overstap van de Rode Duivel definitief af. Bij Brighton & Hove Albion was hij geleidelijk aan uitgegroeid tot één van de meer aantrekkelijke spelers uit de Premier League. Mikel Arteta is dan ook in de wolken met zijn kersverse versterking.

De Spanjaard heeft Trossard uiteraard uitgebreid bestudeerd alvorens zijn fiat te geven voor de transfer. "Het is knap werk van iedereen in de club om Leandro's handtekening te bemachtigen. Hij is een veelzijdige speler met hoge technische vaardigheden, intelligentie en een flinke dosis ervaring in de Premier League en internationaal", somt Arteta de kwaliteiten van Trossard op bij de clubwebsite.

Arsenal hoopt met haar Belgische aanwinst nog sterker te staan met het oog op een onverhoopte titel. "Leandro versterkt onze ploeg, terwijl we het tweede deel van het seizoen induiken en we kijken er nu al naar uit om met hem samen te werken. We verwelkomen Leandro en zijn familie dan ook graag bij Arsenal", besluit Arteta op warme wijze.