KRC Genk is op de hoede voor Eupen: Een verraderlijke tegenstander

KRC Genk is op de hoede voor Eupen: "Een verraderlijke tegenstander"

19-01-2023 23:13
15

KRC Genk komt vrijdagavond alweer aan de bak en neemt het op tegen KAS Eupen. De ploeg mag dan wel een degradatiekandidaat zijn, toch is Wouter Vrancken op zijn hoede voor Eupen.

Eupen kent een minder seizoen, maar Vrancken ziet toch heel wat kwaliteiten bij de club. “Ik vind het een verraderlijke tegenstrever", geeft hij aan in Het Belang van Limburg. "Prevljak is een spits, die makkelijk scoort en je dus geen enkel moment uit het oog mag verliezen. Met Nuhu en N’Dri beschikken ze bovendien over veel snelheid in de omschakeling. Daarachter staat een stevig blok."

De drie punten wil Vrancken er dus zeker nog niet bijschrijven. "We zullen dus opnieuw klaar moeten zijn. Fysiek en mentaal. En ons niet laten afschrikken door eventuele winterse omstandigheden", geeft de trainer aan.

Of Genk met Anouar Ait El Hadj zal spelen, is nog niet duidelijk. Vrancken is alvast tevreden met zijn komst. "Het is een jongen met een open geest, bovendien kende hij al enkele spelers. Met zijn kwaliteiten kan hij in de drie offensieve posities achter de diepe spits terecht. Of met zijn loopvermogen zelfs als nummer acht", besluit Vrancken.