UPDATE: 'Club Brugge grijpt naast Suzuki, Japanner kiest voor Strasbourg'

UPDATE: 'Club Brugge grijpt naast Suzuki, Japanner kiest voor Strasbourg'

19-01-2023 15:16 Laatste update: 22-01-2023 16:46
11

Club Brugge haalde afgelopen zomer de Japanner Shion Honma in huis. Die lijkt deze winter een landgenoot als ploegmaat te gaan krijgen. Zo hoopt Blauw-Zwart ook op de komst van Yuito Suzuki.

Bij het Schotse The Daily Record klinkt het dat Club Brugge het vizier heeft gericht op Suzuki, een 21-jarige middenvelder die in eigen land uitkomt voor het gedegradeerde Shimizu S-Pulse. Na de degradatie kan hij de stap richting Europa zetten.

Club Brugge is echter niet de enige ploeg die interesse toont in Suzuki. Zo wordt ook Celtic genoemd als potentiële bestemming voor de Japanse jeugdinternational.

Suzuki kan bij Club Brugge daarmee de tweede Japanner in de selectie worden. Eerder trok het ook de 22-jarige Honma aan, die bij Club NXT aan drie doelpunten en twee assists zit na vijftien partijen.

UPDATE: Club Brugge dreigt dan toch naast Suzuki te grijpen. Volgens L'Equipe is het Franse Strasbourg, dat ook Eduard Sobol wil overnemen van Club Brugge, erin geslaagd om Suzuki in huis te halen. Het huurt de Japanner en bedong ook een aankoopoptie van 400.000 euro.