'Eersteklassers tonen interesse in Frey, maar Antwerp laat de spits niet gaan'

'Eersteklassers tonen interesse in Frey, maar Antwerp laat de spits niet gaan'

12-01-2023 20:16
10

Michael Frey was na de bekerpartij tegen KRC Genk niet tevreden met het gebrek aan speelminuten en leek uit te schijnen te denken aan een vertrek. De Zwitser aast op een club waar hij wel zeker is van een basisplek, maar Royal Antwerp FC is niet van plan de spits te laten gaan.

Bij Het Nieuwsblad klinkt het dat Frey hoopt op een vertrek bij Antwerp en op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Hij moet echter niet hopen op een nieuwe club deze winter. The Great Old is namelijk niet van plan om de spits nu al te laten gaan.

Aan interesse is er nochtans geen gebrek. Zo toonde Sporting Charleroi interesse om Frey te strikken en werd Oud-Heverlee Leuven onlangs nog gelinkt aan de Zwitser. Zij komen echter terug van een kale reis en zullen voorlopig niet in zee gaan met Frey.

De Zwitserse spits heeft het dit seizoen niet gemakkelijk bij Antwerp. Hij was vorig jaar nog goed voor 24 doelpunten, maar verloor zijn basisplek dit seizoen aan de Nederlander Vincent Janssen. Frey, die bij Antwerp nog een contract tot medio 2024 heeft, kwam dit seizoen 23 keer uit voor The Great Old. Daarin was hij goed voor negen doelpunten.