Geheime bijeenkomst bij Anderlecht: ‘Riemer en Fredberg beloven transfers’

Geheime bijeenkomst bij Anderlecht: ‘Riemer en Fredberg beloven transfers’

12-01-2023 08:59
16

Ongeveer 30 supporters van rSC Anderlecht werden woensdagavond ontvangen door het duo Fredberg - Riemer. De twee namen de tijd om hun project uit te leggen en lieten volgens DH Sport een goede indruk achter.

De bedoeling was om de vergadering geheim te houden. Op dinsdag ontvingen de gasten een e-mail met het verzoek de media niet te informeren over plaats en tijd van de bijeenkomst. Riemer en Fredberg keerden via de andere kant van het stadion terug om de aanwezige journalisten en camera’s niet tegen te komen. Wouter Vandenhaute kwam niet opdagen. Naar verwachting zal hij echter vóór zondag in een verklaring reageren.

Eén ding is zeker: Anderlecht wil het seizoen sterk afsluiten. En om dat te doen, zal de club transfers maken. Het doel is minstens één of zelfs twee spitsen binnen te brengen, want het probleem ligt vooral in de voorste linie. Riemer heeft veel enthousiasme getoond. En hij zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat zijn spelers aan het eind van het seizoen dezelfde mentaliteit hebben.