UPDATE: ‘Anderlecht vindt geen akkoord over flankaanvaller Tsygankov’

UPDATE: ‘Anderlecht vindt geen akkoord over flankaanvaller Tsygankov’

10-01-2023 15:50 Laatste update: 13-01-2023 16:01
29

RSC Anderlecht kijkt naar Viktor Tsygankov als een mogelijk versterking voor de selectie. Paars-wit ziet de 25-jarige aanvaller van Dinamo Kiev als een optie. Dat schrijft Het Laatste Nieuws

Tsygankov is een flankspeler met veel Europese ervaring. Zo speelde de 43-voudig Oekraïense international afgelopen jaren in de Champions League en in de Europa League. Daarnaast maakte Tsygankov 9 doelpunten en organiseerde de aanvaller 6 assists in 23 wedstrijden dit seizoen in de competitie.

De speler zou een marktwaarde hebben van 22 miljoen euro en zou op het verlanglijstje staan van PSV en andere gerenommeerde Europese ploegen. Het contract van Tsygankov eindigt echter dit seizoen, wat kansen biedt voor het vastleggen van de aanvaller.

Echter zou Anderlecht Tsygankov zo snel mogelijk willen halen, namelijk deze winter al. Het is de vraag of Paars-wit genoeg salarisruimte heeft of kan vrijmaken, mocht Anderlecht erin slagen om Tysgankov tot een overstap te doen verleiden. 

Anderlecht bekleedt momenteel de 12e plaats in de Jupiler Pro League met 23 punten. Aankomende zondag speelt Antwerp op de 20e speeldag van de competitie tegen het Club Brugge van Scott Parker. 

Update: Volgens Het Laatste Nieuws kon er geen akkoord worden gevonden over Tsygankov. De Oekraïense flankaanvaller zou ook in de belangstelling staan van PSV en FC Porto.