Mignolet bespreekt 'diamant' Sylla na topper: ''Moet er het hoofd bijhouden''

Mignolet bespreekt 'diamant' Sylla na topper: ''Moet er het hoofd bijhouden''

09-01-2023 08:15 Laatste update: 09:13
16

Club Brugge verloor zondag 3-1 van KRC Genk in het Cegeka stadion. Tijdens de match gebeurde er veel, want onder meer Club Brugge-verdediger Abakar Sylla kreeg een rode kaart van scheidsrechter Lawrence Visser. Het Belang van Limburg noteerde de uitspraken van sluitpost Simon Mignolet over Sylla na de wedstrijd. 

Sylla ging over de rooie toen scheidsrechter Visser de rode kaart toonde. Simon Mignolet had daar een mening over: ''Omdat het niet de eerste keer is dat dit voorvalt'', zei de keeper van Club Brugge, die niet om de actie kon lachen.

''Sylla is een diamant, die ongelooflijk goed kan voetballen, maar hij moet er het hoofd bijhouden'', vertelde de doelman over de 20-jarige Ivoriaan. ''Want zo een fase is bepalend, we waren zeker niet de mindere tot dat moment'', refereerde Mignolet naar de 75e minuut van de wedstrijd, waarin Sylla de rode kaart kreeg. De stand was toen 2-1 voor KRC Genk.

Sylla speelde tot nu toe 10 wedstrijden in de Jupiler Pro League voor Club Brugge. De Ivoriaan mistte in de eerste seizoenshelft drie wedstrijden door een schorsing na een grove overtreding in de match tegen RSC Anderlecht in oktober.