Lukaku neergesabeld in Italiaanse pers: 'De slechtste op het veld, afschuwelijk'

Lukaku neergesabeld in Italiaanse pers: 'De slechtste op het veld, afschuwelijk'

08-01-2023 11:30
11

Romelu Lukaku heeft na zijn comeback bij Inter nog niet meteen indruk weten te maken. In de partij tegen Monza (2-2) viel de aanvaller in, maar wist hij opnieuw niet te overtuigen. In de Italiaanse pers werd hij dan ook met de grond gelijk gemaakt.

Lukaku kreeg 35 minuten de tijd om de overwinning tegen Monza over de streep te trekken, maar zag de tegenstander in de extra tijd nog de gelijkmaker scoren. De spits wist ook niet te overtuigen en werd neergesabeld door de Italiaanse pers.

Bij La Gazzetta dello Sport spaarde men Lukaku niet en gaf men de spits een 4 op 10. Hij werd daarmee uitgeroepen tot de slechtste speler op het veld. 'Bij elke bal die hij in de voeten kreeg, ging hij de mist in', schreef men.

Ook bij CBS Sports Golazo was men bijzonder kritisch na de dramatische prestatie van Lukaku. "Er is geen middenweg: hij is buitengewoon of afschuwelijk. Hij krijgt geen 6/10, want er is geen grijze zone", klonk het.

"Dit was gewoon zwak. Er lukte niets, zelfs geen eenvoudige balbehandelingen", ging men verder. Men ziet ook dat Lukaku nu een ander gezicht toont dan zijn eerste periode bij Inter. "Toen was hij de beste speler in de Serie A. Je kon hem niet afstoppen, hij scoorde uit elke hoek. Maar nu is er geen consistentie: je weet niet welke versie je krijgt."