Al-Dakhil over transfer naar Burnley: “Als het moet, zal het gebeuren”

Al-Dakhil over transfer naar Burnley: “Als het moet, zal het gebeuren”

07-01-2023 12:15
1

Ameen Al-Dakhil wordt al enige tijd in verband gebracht met een overstap naar Burnley. De voormalige coach van RSC Anderlecht, Vincent Kompany, ziet de komst van de 20-jarige verdediger wel zitten. Al-Dakhil gaat in gesprek met DH Sport. 

De verdediger speelde vrijdagavond op Standard wellicht zijn laatste wedstrijd voor Sint-Truiden VV. Toch lijkt zijn toekomst nog niet bezegeld. De verdediger is het mikpunt van geruchten over een vertrek deze winter. “Ik ga niet tegen elke prijs proberen te vertrekken," zei hij.

"Maar als het moet gebeuren, zal het gebeuren. Ik ben nog jong en ik wil natuurlijk een goede carrière hebben. Maar als ik nu niet vertrek, misschien aan het eind van het seizoen of volgend jaar. Ik heb nog tijd. Het belangrijkste is om te spelen en vooruitgang te boeken. We zullen zien..." 

Vrijdagavond gaf Al-Dakhil nog eens alles voor Sint-Truiden. "Ik speelde niet alsof het mijn laatste wedstrijd was," zei hij. "En zelfs als dat zo was, kan ik zeggen dat ik alles heb gegeven voor de club. Het is het minste wat ik kan doen gezien de manier waarop ik ben ontvangen. Ik voel me echt goed."