Gano slikt zure nederlaag met Essevee: Een heel moeilijke match

Gano slikt zure nederlaag met Essevee: "Een heel moeilijke match"

28-12-2022 07:16
1

Zulte Waregem heeft het jaar niet kunnen afsluiten met een zege. Op Stayen verloor het kansloos met 2-0. De snelle rode kaart voor Sormo was een zware domper voor Zinho Gano en co. 

"Als je heel snel met tien man valt, dan sta je als diepe spits op een eiland", zucht Gano bij Sporza"Het was een heel moeilijke match. We begonnen nochtans goed aan de wedstrijd, maar toen slikten we die goal op die ene lange bal. STVV had nog niks gecreëerd. Meteen daarna kregen we die rode kaart en dan weet je dat het moeilijk wordt, zeker in de situatie waarin we nu zitten."

Zulte Waregem speelt haar volgende match tegen KV Mechelen. "Thuis tegen KV Mechelen moet er nu gewonnen worden om vertrouwen op te doen voor de komende wedstrijden, want er wacht ons een zwaar programma tegen de grotere ploegen. Februari wordt een heel belangrijke maand, dan spelen we tegen de rechtstreekse concurrenten", besluit Gano.

Zulte Waregem sluit het jaar af als voorlaatste in de Jupiler Pro League, met vier punten achterstand op nummer vijftien KV Oostende.