Moet Hoefkens vrezen? Club Brugge geeft voorsprong tegen OHL weg

26-12-2022 15:26 Laatste update: 15:27
75

Club Brugge nam het thuis op in het Jan Breydelstadion tegen OHL. Carl Hoefkens en consorten hadden een zege nodig na de bekerblamage. Blauw-Zwart gaf een voorsprong in de slotfase nog weg: 1-1.

De wedstrijd kwam traag op gang, maar de thuisploeg kwam toch nog op voorsprong voor rust. Tajon Buchanan ging in de zestien tegen de grond en de VAR kwam tussenbeide. Ferran Jutgla zette die feilloos om en Club Brugge ging zo met een voorsprong de rust in.

In de eerste helft kwam OHL er niet aan te pas, maar in de tweede helft was het meteen gevaarlijk. Bjorn Meijer moet een poging van Maertens op de lijn redden. De uitploeg kwam beter in de wedstrijd en maakte het Club Brugge moeilijk.

Langs de andere kant kon Club Brugge gretig counteren, maar de juiste man werd niet gevonden. In de absolute slotfase kwam Siebe Schrijvers plots in de zestien. De ex-Club Brugge-speler zette de bal hard voor en het leer kwam voor de voeten van Nachon Nsingi. Die legde zo de 1-1 eindstand vast. Moet Hoefkens vrezen?