Transfer Ronaldo loopt vertraging op: 'Onderhandelingen van enorme omvang'

Transfer Ronaldo loopt vertraging op: 'Onderhandelingen van enorme omvang'

26-12-2022 13:13

De komst van Cristiano Ronaldo naar Al-Nassr laat nog even op zich wachten, laat technisch directeur Marcelo Salazar weten. MARCA pakte deze week uit met het nieuws dat het zo goed als rond is, maar er lijkt nog wat tijd nodig te zijn.

"Ik ben niet in de positie om 'ja' of 'nee' te zeggen", vertelt Salazar aan Flashscore. "Laten we afwachten hoe de dingen zich ontwikkelen tot het einde van het jaar. Je moet je realiseren dat dit een onderhandeling is die een enorme omvang heeft, niet alleen voor de club, maar voor het land en voor het wereldvoetbal, en het moet worden uitgevoerd door hogere autoriteiten."

"Wat ik kan zeggen is dat Cristiano Ronaldo één van de beste spelers in de geschiedenis van het voetbal is. Hij is altijd een voorbeeld voor mij geweest vanwege de wil die hij toont om te winnen. Als de tijd rijp is, zal de toekomst worden onthuld."

Volgens MARCA tekent Ronaldo spoedig tot 2030: anderhalf jaar als speler, de rest van het contract als ambassadeur van Saudi-Arabië, dat met Egypte en Griekenland om het WK van 2030 knokt.