Anderlecht maakt indruk op Genk-middenvelder Trésor: Merkte het verschil

Anderlecht maakt indruk op Genk-middenvelder Trésor: "Merkte het verschil"

22-12-2022 22:23
5

KRC Genk slaagde er ook in om na de WK-break meteen te winnen en haalde het na verlengingen van RSC Anderlecht. De Limburgers hadden het echter niet makkelijk tegen de Brusselaars. Mike Trésor zag ook hoe Anderlecht een ander gezicht toonde na de eerste moeilijke maanden.

Genk was de grote favoriet om te winnen van Anderlecht, maar had verlengingen nodig om ook voorbij de Brusselaars te geraken. "Het was een moeilijke wedstrijd. Dat bepaalt ook het resultaat van de eerste 90 minuten, maar het was een evenwichtige en moeilijke wedstrijd", zegt Trésor bij RTBF.

De middenvelder zag ook hoe Anderlecht bijzonder sterk voor de dag kwam. "Aan de andere kant was het een ander Anderlecht dan het Anderlecht waartegen we speelden in de competitie voor het WK. Dat toont aan dat er een nieuwe coach is met een nieuwe manier van spelen en een nieuw systeem. Ik merk zelfs een verschil in inzet bij Anderlecht", aldus Trésor.

Genk mag zich nu echter opmaken voor de volgende ronde in de Croky Cup, waarin de Limburgers het opnemen tegen Royal Antwerp FC. In de Belgische competitie wacht nu KV Kortrijk.