Storck begint goed met KV Kortrijk: “Deze overwinning draait niet om mij”

Storck begint goed met KV Kortrijk: “Deze overwinning draait niet om mij”

22-12-2022 10:25
1

KV Kortrijk schakelde in de beker Oud-Heverlee Leuven uit. Voor hoofdtrainer Bernd Storck was het een geslaagd debuut. De Duitser sprak na afloop met Het Nieuwsblad.

KV Kortrijk won met 1-3 van OHL. “Maar deze overwinning draait niet om mij. De supporters en mijn spelers verdienden de nodige complimenten. De laatste weken hebben we als team hard gewerkt om hier scherp aan de aftrap te verschijnen. Het was een moeilijke wedstrijd, want het spel werd vooral op tactisch vlak gespeeld. We hebben de zege zeker niet gestolen. Dit kleine succes kan misschien wel het begin betekenen van een mooie toekomst.”

Storck is dan ook een tevreden coach. “Deze spelers weten wat ze moeten doen. Ik kan alleen maar tevreden zijn over hun prestaties. Ze beschikken over de nodige kwaliteiten om op die posities te spelen in dit systeem. Vandaag en in de oefenwedstrijd tegen Antwerp werkte dit, nu moeten we hier blijven in geloven en er verder aan werken. Hopelijk pakt onze tactische stijl in de komende wedstrijden ook zo goed uit.”