Nog een lange revalidatie te gaan, maar Antwerp verwelkomt Miyoshi al terug

Nog een lange revalidatie te gaan, maar Antwerp verwelkomt Miyoshi al terug

20-12-2022 11:28
2

Royal Antwerp FC hoopt in de terugronde van de Jupiler Pro League opnieuw dichter bij koploper KRC Genk te sluipen. In eerste instantie zullen Mark van Bommel en co daarbij nog steeds geen beroep kunnen doen op Koji Miyoshi. Die heeft nu wel een volgende stap kunnen zetten in zijn revalidatieproces.

Begin oktober bracht Antwerp bijzonder slecht nieuws naar buiten: Miyoshi, normaal gezien een vaste basisklant, had zich zwaar gekwetst aan zijn voorste kruisband. Door de knieletsel zou de Japanner maandenlang moeten revalideren. Klaar voor de dienst is hij momenteel nog lang niet, maar Miyoshi zit voldoende ver op schema om zich opnieuw op de Bosuil te melden.

In de plaatselijke fitness kan hij zich in het zweet werken om zo snel mogelijk weer op het veld te verschijnen, maakt een bericht op de Twitter-pagina van Antwerp duidelijk. Een concrete termijn is tot op heden nog niet op zijn terugkeer geplakt. De kans zit erin dat Miyoshi pas tegen de Play-Offs weer speelklaar geraakt, als The Great Old zich daar überhaupt voor weet te plaatsen.