El Khannouss (KRC Genk) krijgt lof: De toekomst van Marokko

El Khannouss (KRC Genk) krijgt lof: "De toekomst van Marokko"

16-12-2022 11:00
1

Bilal El Khannouss heeft nog niet gespeeld op het WK. Komt daar zaterdag verandering in? Volgens de Marokkaanse videoanalist Moussa El Habchi, die ooit nog bij KRC Genk werkte, is dat goed mogelijk.

"Iedereen is erg lovend over zijn attitude", zo vertelt El Habchi bij Het Belang Van Limburg. "Hij stelt zich erg professioneel op en wordt geprezen omwille van zijn talent. Als je hem op training bezig ziet, zou je hem een jaar of 25 schatten. Het oogt allemaal zo makkelijk. Hij is ver vooruit op veel van zijn leeftijdsgenoten. Hij is de toekomst van Marokko."

Mogelijk krijgt El Khannouss zijn kans tegen Kroatië. "Bondscoach Regragui kennende, denk ik dat Bilal minuten gaat krijgen. De trainer ziet voor hem een mooie toekomst. Anders had hij hem er nu niet bijgenomen. Hij beseft ook dat het belangrijk is voor een speler om achteraf te kunnen vertellen dat hij een WK heeft gespeeld."

Marokko en Kroatië trappen zaterdag om 16u af. Zondag volgt nog de finale tussen Frankrijk en Argentinië, ook al om 16u.