De Condé over transferstrategie: “Op de flank zitten we op dit moment dun''

De Condé over transferstrategie: “Op de flank zitten we op dit moment dun''

16-12-2022 10:55 Laatste update: 12:44

KRC Genk was tijdens het WK op winterstage in Benidorm. Dimitri de Condé was daar aanwezig en sprak open over transfers en de plannen van Genk met Het Belang van Limburg. De Head of Football van Genk gaf aan dat fans van Genk een versterkte selectie mogen verwachten.

''Daar moet je vooral naar de flank kijken, want daar zitten we op dit moment te dun'', zegt De Condé over op welke positie hij het elftal wil versterken. ''Op die positie gaan we in januari honderd procent zeker iets doen'', stelt De Condé.

''Het is niet voor niets dat ik tegen Metz naar beneden sprintte toen Mike Trésor uitviel met een blessure.'' De Condé laat daarmee weten hoe waardevol Trésor is en beseft zich dat de keuzes op zijn positie niet al te ruim zijn. "Het kan niet de bedoeling zijn dat we bij een paar blessures in het offensieve compartiment helemaal in de problemen komen", licht De Condé verder toe.

Genk bekleedt op het moment de koppositie in de Jupiler Pro League. Op 21 december speelt Genk de eerste belangrijke wedstrijd tegen RSC Anderlecht tijdens de achtste finales van de Beker van België.