Veel spelers zijn ongelukkig en willen vertrekken bij KV Kortrijk

"Veel spelers zijn ongelukkig en willen vertrekken bij KV Kortrijk"

15-12-2022 13:00
2

Adnan Custovic werd vorige maand ontslagen bij KV Kortrijk. Hij kon de negatieve spiraal niet omdraaien, maar volgens hem zal ook opvolger Bernd Storck een aartsmoeilijke opdracht krijgen. 

"Ik had een groep die het een beetje moeilijk had met discipline", vertelt Custovic bij Krant Van West-Vlaanderen"Iedereen kent de persoonlijkheid van Lamkel Ze…  Maar ik praat niet alleen over Lamkel Ze. Er waren nog spelers van wie ik niet weet of ze zich wel bewust waren van de ernst van de situatie waarin we ons bevonden. Een ander probleem is dat veel spelers niet gelukkig zijn in de club en weg willen."

Custovic hield het uiteindelijk maar twee maanden vol. "Mijn ideeën heb ik niet kunnen implementeren, omdat de wedstrijden elkaar zo snel opvolgden en je bezig bent met die te proberen te winnen, met trainen op fouten die er werden gemaakt, zaken aan te passen, van systeem te veranderen et cetera. Het zij zo. Ik heb van deze passage wel veel geleerd."

KV Kortrijk staat momenteel op een voorlaatste plaats in de Jupiler Pro League. Dinsdag speelt het in de Croky Cup tegen OH Leuven.