Nainggolan ook besproken in het buitenland: Hij heeft overal schijt aan

Nainggolan ook besproken in het buitenland: "Hij heeft overal schijt aan"

19-10-2022 14:16
11

De fratsen van Radja Nainggolan heeft men ook in het buitenland opgemerkt. Dat de middenvelder van Royal Antwerp FC gestraft werd nadat hij werd betrapt op het roken net voor de wedstrijd, werd ook besproken in de Nederlandse media.

Nadat Nainggolan werd betrapt besloot men bij Antwerp om de middenvelder voor onbepaalde tijd uit de A-kern te zetten. Het verhaal werd ook besproken in Nederland, waar Johan Boskamp er zich over uitliet tijdens de talkshow Veronica Offside.

De Nederlandse analist lijkt wel te begrijpen dat Antwerp hem heeft gestraft. "Wat je ermee moet doen? Daar kan je niks mee doen, hij is zo gewoon", gaf hij aan. "Het is echt een toffe gozer, maar hij heeft overal schijt aan. Aan alles. Hij zit op de bank en dat accepteert hij gewoon, maar zo'n fratsen heeft hij altijd al gedaan", klinkt het.

Dat Nainggolan rookt, is al even bekend. En volgens collega-analist Andy van der Meijde is Nainggolan zeker niet de enige speler in Italië die weleens durft te roken. "Heel veel voetballers roken. Dat is niet normaal, het is gewoon mode. Vooral in Italië. Dan roken ze gewoon op hotel en de trainer zegt daar niets van", aldus de Nederlander.