Cercle Brugge pakt na 103 minuten drie belangrijke punten tegen Seraing

18-10-2022 22:46
18

In de degradatiestrijd heeft Cercle Brugge disndag opnieuw een goede zaak gedaan. Het ging met 0-1 winnen op het veld van Seraing. De match duurde maar liefst 103 minuten. Vlak voor affluiten werd een doelpunt van Cercle Brugge nog afgekeurd.

Bij de thuisclub kreeg Lahssaini de voorkeur op Wagner. Bij de bezoekers was er een basisplaats voor Ravych. Voor de jongeling was het zijn debuut in de basis. In Seraing kwamen de bezoekers uit het de startblokken. De kansen volgden ook, maar het vizier van Denkey stond niet op scherp. Seraing geraakte amper of niet aan de goal van de tegenstander. Cercle Brugge kwam uiteindelijk via Popovic verdiend op voorsprong na 25 minuten.

Ook na de goal van Cercle Brugge bleef het antwoord van Seraing uit. In het begin van de tweede helft claimden de bezoekers tevergeefs tot twee keer toe een strafschop. Het waren lang de enige twee hoogtepunten van de tweede helft. Pas in het slot kregen we toch nog wat om over te praten. In de 80e minuut liet Elisor het na om de gelijkmaker aan te tekenen.

De 1-1 kwam er dus niet, maar de poppen gingen wel nog aan het dansen. In de blessuretijd was er een opstoot aan de zijlijn. Nadat Verboomen de beelden was gaan bekijken toonde hij Wagner zijn tweede gele kaart en rood. Ook trainer Jeunechamps kreeg rood. In de 112 minuut liet Kehrer de netten nog eens trillen. De VAR kwam tussen en Verboomen keurde nadien het doelpunt af. Een paar tellen later floot de ref voor het einde van de match.