Problemen: Greenwood (Manchester United) opnieuw gearresteerd

Problemen: Greenwood (Manchester United) opnieuw gearresteerd

15-10-2022 14:38
23

Mason Greenwood is wederom gearresteerd door de Engelse politie. De aanvaller van Manchester United was op borgtocht vrij nadat hij in januari werd opgepakt, maar de regels rondom zijn borg heeft hij overtreden.

Onder andere BBC meldt dat de 21-jarig Greenwood is opgepakt in zijn woning in Bowdon bij Manchester. Er wordt nog onderzocht welke regels de aanvaller precies heeft overtreden, maar Engelse media gaan er van uit dat hij contact heeft gezocht met zijn ex-vriendin. In een statement zegt de politie uit Manchester nog niets te weten. "Er is een 21-jarige man opgepakt vanwege het schenden van de regels rondom zijn borgtocht. Er loopt een onderzoek naar de situatie van de man."

Greenwood werd januari opgepakt in Manchester op verdenking van mishandeling en eventuele bedreigingen tot moord richting zijn vriendin. Nadat de spits werd opgepakt besloot zijn club Manchester United hem direct te schorsen en de toegang tot het trainingscomplex te ontzeggen. Nike zette het sponsorcontract met de aanvaller stop en hij werd verwijderd uit het populaire spel FIFA. In juni besloot de Engelse rechtbank nog om de borgtocht van Greenwood te verlengen.