De Witte scherp bij KAA Gent: De volgende match wordt cruciaal

De Witte scherp bij KAA Gent: "De volgende match wordt cruciaal"

14-10-2022 12:44
8

KAA Gent ging donderdag de boot in bij Djurgardens IF. Voorzitter Ivan De Witte is duidelijk niet tevreden. Hij noemt de wedstrijd tegen KV Mechelen 'cruciaal'.

"Ik heb de wedstrijd beleefd met veel ongeloof", aldus De Witte bij VTM. "Ik kon het bijna niet geloven dat het onze ploeg was op het veld. Zeker in de eerste helft. Ik ben zeer ontgoocheld. Misschien zijn er een aantal verzachtende omstandigheden. Maar wij hebben nu zoveel slechte prestaties geleverd, dat we moeten stoppen met excuses zoeken. Wij zijn absoluut ontevreden over de resultaten op dit moment."

De Witte wil nu geen overhaaste beslissingen nemen. "Ik wil goed nadenken. Wat ik wel kan zeggen, is dat de wedstrijd komende zondag cruciaal zal zijn. Ik verwacht KV Mechelen op dezelfde manier als Djurgårdens. Er waren te veel wedstrijden waarin wij achterkwamen na een fout. We slikken ook te veel doelpunten in het openingskwartier, waardoor we telkens op achtervolgen zijn aangewezen. Het wordt tijd dat hier aan gewerkt wordt", besluit De Witte.

Afgelopen weekend won KAA Gent nog met 0-4 van Eupen. Het staat nu op een achtste plaats in de Jupiler Pro League.