Vrienden bij KRC Genk, maar dra even in Colombia niet: Telt even niet meer

Vrienden bij KRC Genk, maar dra even in Colombia niet: "Telt even niet meer"

18-09-2022 11:28

Het gaat momenteel goed in het leven van Daniel Muñoz. Bij KRC Genk is hij dit seizoen opnieuw de vaste rechtervleugelspeler. Hij werd vader en mag zich binnenkort weer in zijn geboorteland melden voor interlandvoetbal.

Samen met zijn vrouw Manuela mocht de speler van Genk onlangs zijn zoontje Massimo verwelkomen. Van Wouter Vrancken kreeg hij twee dagen vrij. ““Uiteindelijk is alles volledig naar wens verlopen”, glimlacht hij in Het Belang van Limburg. “Massimo en Manuela zijn al thuis in perfecte gezondheid.”

Tegen Union scoorde hij net niet. Dat was een klein beetje balen. "Ik had al een passend zegegebaar voorbereid, jammer genoeg kon ik net niet scoren aan de tweede paal", grapt Muñoz.

Op familiaal en sportief vlak gaat het dus goed. En ook qua vriendschappen in de kern zit het wel snor. Volgende week moet Muñoz zich melden bij de nationale ploeg van Colombia. Ook Carlos Cuesta vliegt mee voor de interlands tegen Guatemala en Mexico. 'Zeker die tweede kan speciaal worden, er zit een rechtstreeks duel met Gerardo Arteaga in op de flank. Naast het veld zijn we de beste vrienden maar één keer de match op gang wordt gefloten, telt dat even niet meer.'