Man United wint voor een derde keer op rij: Dit is weer een stap vooruit

Man United wint voor een derde keer op rij: "Dit is weer een stap vooruit"

02-09-2022 22:04
2

Erik ten Hag kijkt met een goed gevoel terug op de overwinning van Manchester United op Leicester City. De derde op rij, dus kunnen we langzaam stellen dat het de goede kant opgaat in Manchester.

"Dit is weer een stap vooruit, dus daar zijn we blij mee. De teamspirit was goed, elf spelers op het veld die voor elkaar wilden vechten. Er is nog ruimte voor verbetering, maar dat is normaal, want we zitten in de start van het seizoen", zegt Ten Hag in Engelse media na de 0-1 zege. "Ik ben blij dat we de nul hebben gehouden. Je ziet dat we met elf man verdedigen en aanvallen. Dan zie je wat je kunt bereiken."

Met onder meer Casemiro en Antony heeft de selectie van Ten Hag een serieuze kwaliteitsimpuls gekregen. "We hebben een goede selectie en hebben alle spelers nodig omdat we veel wedstrijden spelen. Casemiro en Ronaldo zullen fitter worden, dus kunnen ze meer bijdragen. Antony? We zullen zien of hij er zondag (tegen Arsenal, red.) bij is. We hebben nog twee trainingen en dus moeten we het zien."