Klopp heeft opmerkelijke reactie: Liverpool had moeten winnen

Klopp heeft opmerkelijke reactie: "Liverpool had moeten winnen"

23-08-2022 09:16
4

Jürgen Klopp vindt de nederlaag van Liverpool tegen Manchester United niet terecht. De manager uit na de 2-1 nederlaag op Old Trafford zijn zorgen over de situatie bij The Reds.

Liverpool is teleurstellend begonnen aan het Premier League-seizoen met twee punten uit drie duels. "We zitten in een tricky situatie qua blessures. We kwamen de week door met veertien, vijftien fitte spelers. Ik ben bezorgd over onze situatie, maar het is zoals het is", zegt Klopp tegen Sky Sports.

Ondanks de personele problemen meent Klopp dat Liverpool recht had op meer op Old Trafford. "United begon heel agressief, dat hadden we verwacht. Het was hectisch en zij openden de score. Maar daarna namen wij het over. We speelden de wedstrijd die we wilden spelen, maar we hadden - zeker bij standaardsituaties - wat pech. Ik weet niet hoe de bal er op een gegeven moment niet inging, een doelpunt voor rust had erg geholpen."

In plaats van de gelijkmaker kreeg Liverpool na rust de 2-0 om te oren. Die goal kwam de ploeg van Klopp niet meer te boven, al tekende Mohamed Salah nog wel voor de aansluitingstreffer. "Het resultaat is teleurstellend. Maar zelfs in onze situatie en als we iets meer overtuiging hadden getoond, hadden we moeten winnen. Dat klinkt lachwekkend, maar zo heb ik het gezien."