Martinez: “Antwerp zet grote stappen en geweldig om Alderweireld erbij te hebben”

Martinez: “Antwerp zet grote stappen en geweldig om Alderweireld erbij te hebben”

18-07-2022 11:01
9

Momenteel zit de bondscoach van de Rode Duivel in Engeland. Hij geniet er van de prestaties van de Red Flames. Roberto Martinez ging in gesprek met Sporza en gaf zijn kijk op de transfer van Toby Alderweireld naar Antwerp

De bondscoach zag deze zomer een van zijn centrale verdedigers terug naar zijn stad trekken. Martinez is erg blij voor Alderweireld, “ ik weet dat het al lang zijn droom was om terug te keren naar Antwerpen.” Ook voor de Rode Duivels is het geen slechte zaak. “Voor de Rode Duivels is het mooi, voor Toby is het een geweldige kans,” klinkt het bij de bondscoach. “Het is een sportief project in het shirt dat hij wil.” 

Ook voor Antwerp als club heeft de bondscoach een aantal mooie woorden klaar. "Antwerp zet als club grote stappen vooruit en een figuur als Alderweireld is dan geweldig om erbij te hebben,” laat de bondscoach weten. “Hij is de perfecte man om de jonge gasten te helpen om te winnen.” Martinez gelooft dat Alderweireld een echte winnaar is, hij zal dan ook niet naar Antwerpen komen om uit te bollen.