Tissoudali over toekomst bij KAA Gent: Manager weet wat ik wil

Tissoudali over toekomst bij KAA Gent: "Manager weet wat ik wil"

18-07-2022 07:00 Laatste update: 07:34
36

Blijft Tarik Tissoudali dit seizoen bij KAA Gent? Bij Het Laatste Nieuws geeft hij alvast aan dat een contractverlenging geen optie meer is. De Marokkaanse international ligt nog vast voor één jaar. 

"Ik hou me niet bezig met wat er allemaal speelt", vertelde hij na de verloren Supercup. "Ik focus me op AA Gent. We zullen zien wat er gebeurt - zo sta ik er in. Of een contractverlenging nog mogelijk is? Dat kan ik niet zeggen. Je weet nooit hoe het in het voetbal loopt. Maar op basis van de laatste woorden van de club, is het niet mogelijk, neen. Het ziet er niet naar uit dat er een nieuw contract aankomt."

Tissoudali wacht nu op de juiste aanbieding. "Ik heb altijd gezegd dat ik open sta voor een mooie transfer. Mijn manager weet wat ik wil. Maar het juiste project heeft zich nog niet aangediend", besluit Tissoudali nog.

In de Supercup kon Tissoudali zondag scoren, maar de vreugde was van korte duur. Op aangeven van de VAR werd de goal afgekeurd. Club Brugge won de match uiteindelijk met 1-0.